Liverpool Andrew Robertson Jurgen Klopp Anglia

Jurgen Klopp e BLESTEMAT! Inca un TITULAR din defensiva lui Liverpool s-a RUPT dupa Van Dijk si Gomez: situatie de nedescris pe Anfield

Liverpool se confrunta cu probleme serioase dupa ce si-a pierdut trei titulari din defensiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Noiembrie 2020, 14:24
Data actualizarii: Duminica 15 Noiembrie 2020, 14:26

Jurgen Klopp are parte de un adevarat blestem in acest sezon la Liverpool. Dupa ce si-a pierdut ambii stalpi din centrul defensivei pentru o perioada indelungata, Van Dijk si Gomez fiind operati si cu slabe sanse de a mai evolua in acest sezon, 'cormoranii' au mai primit o veste ingrozitoare.

Andrew Robertson, titularul din flancul drept al lui Liverpool si unul dintre cei mai valorosi fundasi din lume s-a accidentat in cantonamentul echipei nationale.

Selectionerul Steve Clarke a confirmat accidentarea si a spus ca Robertson are sanse mici sa joace in urmatorul meci al Scotiei.

Potrivit acestuia, este vorba despre o accidentare la coapsa. In urma testarilor viitoare va fi stabilit cat de grava este accidentarea si perioada in care Robertson va fi indisponibil.

Liverpool o intalneste pe Leicester in etapa urmatoare din Premier League. 'Cormoranii' vor da piept cu actualul lider din campionatul Angliei si cu unul dintre cei mai in forma atacanti din Premier League, Jamie Vardy, fara 3 titulari din defensiva: Van Dijk, Gomez si Robertson.

Modifică setările cookies