Anglia

Incredibil! I-a intors din vestiar dupa ce au aflat ca sunt pozitivi cu Covid-19! Doi titulari anuntati si antrenorul unei echipe din Premier League, trimisi acasa cu o ora inainte de meci

West Ham s-a calificat mai departe in Cupa Ligii Angliei dupa ce a invins-o pe Hull City. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 08:46
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 08:46

Chiar inainte de startul partidei, cu 70 de minute ramase pana la fluierul de start, antrenorul lui West Ham, David Moyes si doi dintre jucatori au fost trimisi acasa dupa ce rezultatele la testele de Covid-19 au fost pozitive. 

Medicii ambelor cluburi au fost de acord ca partida sa se desfasoare in conformitate cu protocolul de sanatate si dupa ce s-au consultat cu Liga Engleza de Fotbal.

David Moyes, Issa Diop si Josh Cullen sunt cei testati pozitiv. Echipa lui West Ham a ajuns la stadion cu doua ore inainte de inceperea partidei, iar cei doi jucatori erau anuntati in 'primul 11'. 

West Ham a fost obligata sa isi schimbe echipa, iar Moyes a fost inlocuit cu secundul sau, Alan Irvine. Jucatorii testati luni si cei care au primit rezultatele negative nu trebuie sa se izoleze, in conformitate cu protocolul. 

Cei trei pozitivi, care sunt asimptomatici, vor urma procedurile guvernamentale si se vor autoizola pentru 10 zile, anunta The Guardian. De asemenea, conform Athletic, jucatorii lui Arsenal nu au fost testati pozitiv in urma intalnitrii cu West Ham de sambata. 

Modifică setările cookies