100 de milioane PIERDUTE in fiecare luna! Premier League cere Guvernului sa revina asupra deciziei printr-o scrisoare oficiala

Premier League Fotbal extern 100 de milioane PIERDUTE in fiecare luna! Premier League cere Guvernului sa revina asupra deciziei printr-o scrisoare oficiala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 21:14
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 21:17
Premier League a cerut Guvernului sa revina asupra deciziei cu privire la intoarcerea fanilor pe stadioane.

Masurile anuntate in aceasta saptamana de catre guvernul englez prevad ca de la 1 octombrie competitiile sportive sa permita accesul pentru cel mult 1000 de fani. Premier League a pierdut de curand un contract cu un gigant de televiziune chinez. Astfel, purtatorul de cuvant al celei mai bogate ligi de fotbal din lume, a declarat:"Pentru fiecare luna a sezonului fara fani, mai mult de 100 de milioane de lire sterline se pierd in fotbalul din toate diviziile, cu o consecinta si asupra economiei nationale. De asemenea, acest lucru afecteaza nu mai putin de 100.000 de angajati."

In scrisoarea pe care o adreseaza Premier League guvernului, cluburile din campionat anunta ca nu sunt de acord cu intoarcerea pe stadion a doar 1000 de fani. Costurile si aranjarea unei partide cu un numar asa de mic de spectatori ar aduce pierderi. Liga considera ca are solutii tehnologice care ar putea ajuta fanii sa se reintoarca in siguranta. Premier League anunta ca are propria strategie de organizare si testare, care ar putea elimina densitatea ridicata de la intrarea si iesirea de pe stadioane. 

"In timp ce guvernul incepe revizuirea datei de 1 octombrie pentru intoarcerea spectatorilor in sport, Premier League solicita ca standardele ridicate de siguranta pe care cluburile noastre le pot respecta, sa fie luate pe deplin in considerare inainte de a lua orice decizie, astfel, sportul sa nu fie lasat in urma spre deosebire de alte industrii.", au scris reprezentantii Premier League in petitia oficiala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!