Max Taylor Astana Europa League Manchester United Anglia

IMPRESIONANT! Max Taylor face parte din lotul lui United pentru meciul cu Astana la DOAR 12 luni dupa ce a inceput chimioterapia impotriva cancerului

Manchester United si-a anuntat lotul pentru meciul cu echipa lui Dorin Rotariu, Astana. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019, 14:07

Fundasul de 19 ani a fost diagnosticat cu cancer la inceputul anului, moment in care a inceput tratamentul cu chimioterapie pentru a combate boala. S-a intors la antrenamente in luna septembrie, iar pe teren a revenit luna trecuta, pentru echipa Under 23 a lui Manchester United, in victoria cu Swansea, 4-1. 

  • IMPRESIONANT! Max Taylor face parte din lotul lui United pentru meciul cu Astana la DOAR 12 luni dupa ce a inceput chimioterapia impotriva cancerului

Conform BBC, jucatorul a fost premiat cu prezenta in lotul "diavolilor rosii" pentru meciul cu Astana de joi seara, din Europa League. 

Intr-un interviu pentru BBC Sport, Max Taylor a vorbit despre momentul in care a aflat diagnosticul crunt. 

"Primul meu gand a fost: "Voi mai juca fotbal?". Insa, ajungi in punctul in care inchizi usa, esti singur, nu poti dormi si singurul lucru la care te poti gandi este: "Asta este serios, m-ar putea omori". M-am verificat, am simtit o umflatura. Doctorul s-a uitat peste o ecografiie si a zis ca este normal, doar un chist, ceva comun la adolescenti. 

Dupa o saptamana de antibiotice, m-am intors, iar umflatura crescuse. Mi s-a spus ca este un chist, insa inauntrul sau se afla o celula canceroasa de 30 mm. Mama mea a izbucnit in lacrimi, eu eram atat de socat, incat nu stiu cum de nu am inceput sa plang. Am aflat ca s-a extins la abdomen si la cateva ramificatii ale plamanilor.

Am inceput chimioterapia, imi amintesc prima noapte ca fiind ingrozitoare. Eram treaz din cauza acestui lucru numit sindromul asemanator febrei. Esti treaz, tremuri, transpiri dar simti ca ingheti in acelasi timp.

Nu vreau ca lumea sa isi aminteasca de mine ca am invins cancerul. Este o parte din mine, dar asta nu defineste ceea ce fac. M-a invatat sa apreciez lucrurile pe care le iubesc", a declarat Max Taylor. 

Modifică setările cookies