UEFA a sanctionat doua echipe din grupa CFR-ului! Suporterii celor doua cluburi au avut scandari si bannere interzise la meciurile din Europa League

UEFA a sanctionat doua echipe din grupa CFR-ului! Suporterii celor doua cluburi au avut scandari si bannere interzise la meciurile din Europa League

UEFA a decis astazi sanctionarea mai multor grupari, ca urmare a abaterilor inregistrate la meciurile din Champions League si Europa League.

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA a decis sanctionarea gruparilor Paris Saint-Germain, Bruges, Celtic, Lazio, Malmo si Copenhaga, ca urmare a abaterilor inregistrate la meciurile din Champions League si Europa League.

Celtic si Lazio sunt in grupa CFR-ului din Europa League si cele doua echipe s-au atacat reciproc in ultimele doua meciuri. Scotienii au fost amendati cu 15.000 de euro pentru scandari interzise si un banner interzis si Lazio a primit o amenda de 10.000 de euro pentru scandari interzise.

UEFA a sanctionat si federatiile din Muntenegru si Kosovo. Cele doua nationale au jucat pe 14 octombrie meciul din preliminariile Campionatului European, incheiat cu victoria kosovarilor cu 2-0.

Federatia din Kosovo a primit o amenda de 5.000 de euro pentru aruncarea de obiecte, pe cand cei din Muntenegru au fost amendati cu 15.000 de euro pentru aruncarea de obiecte si incidente in public.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies