Arsenal FA Cup Hull City Anglia

Imaginea care a scapat astazi pe net: Wenger a comandat deja autobuzul pentru sarbatoarea castigarii FA Cup! Finala e la Sport.ro

Finala Cupei Angliei, Arsenal - Hull City, e sambata, ora 19.00, in direct la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 15:59
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 16:06

Arsenal si-a facut deja pregatirile pentru celebrarea castigarii celui de-al 11-lea trofeu FA Cup din istorie. Finala cu Hull City se joaca sambata, de la ora 19.00, pe stadionul Wembley din Londra.

Daily Mail a publicat astazi o imagine cu autobuzul descoperit in care jucatorii lui Arsenal vor sa se bucure pentru trofeul Cupei Angliei.

Jurnalistii englezi scriu ca pregatirile de sarbatoare ale lui Wenger nu sunt un semn bun. Londonezii si-au pregatit din timp petrecerea si in 2006, inainte de finala Champions League cu Barcelona, castigata de catalani cu 2-1.

► Autobuzul de sarbatoare al lui Arsenal:

► Pregatirile de petrecere din 2006:

Arsenal are sansa sa cucereasca sambata primul trofeu dupa o 'seceta' de 9 ani si sa o egaleze astfel pe Manchester United la numarul de cupe.

Hull City a ajuns, in premiera, in finala Cupei Angliei dupa ce a trecut de Middlesbrough (2), Southend United (4), Brighton & Hove Albion (2), Sunderland (1) si Sheffield United (3). In semifinale, Arsenal a invins detinatoarea trofeului, Wigan Athletic.

Modifică setările cookies