Josko Gvardiol Chelsea RB Leipzig Anglia

Gvardiol poate deveni cel mai scump fundaș din istorie! Cât cere RB Leipzig și cine vrea să-l transfere

Josko Gvardiol (20 de ani) a impresionat la Campionatul Mondial din Qatar și ar putea prinde un transfer spectaculos în următoarea perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:11
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 14:12

Chelsea este echipa interesată de serviciile fundașului croat, mai ales după ce s-a zvonit că londonezii sunt gata să renunțe la Kalidou Koulibaly. 

Gvardiol ar putea deveni cel mai scump fundaș din istorie!

Singura problemă care ar putea sta în calea transferului este prețul imens pe care RB Leipzig este gata să-l ceară pentru noua senzație a Croației. Potrivit GiveMeSport, este de așteptat ca germanii să ceară o sumă mai mare de 90 de milioane de euro pentru a renunța la fundașul de 20 de ani.

Gvardiol are și o clauză de reziliere în contractul său cu RB Leipzig, care se va activa în 2024. Atunci, croatul poate pleca dacă o echipă este dispusă să plătească nu mai puțin de 100 de milioane de euro.

Dacă transferul se va face în schimbul acestei sume, Gvardiol va deveni, la 20 de ani, cel mai scump fundaș din istorie.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Gvardiol la 75 de milioane de euro. Acesta joacă la RB Leipzig din vara anului 2021, atunci când germanii au plătit 18,8 milioane de euro pentru a-l transfera de la Dinamo Zagreb.

  • În cele două sezoane petrecute la Leipzig, Gvardiol a jucat în 65 de partide.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!