Anglia

"Nu se mai gandeste nimeni la jucatori?!" Golgeterul lui Manchester City, nemultumit de noul format al Champions League

Ilkay Gundogan este nemultumit de noul format al Champions League.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 09:18
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 09:27

Ilkay Gundogan si-a manifesat multumirea fata de noul format aprobat al Ligii Campionilor si despre faptul ca nimeni nu se gandeste la jucatori.

Super Liga Europeana este pe punctul de a fi desfintata, dupa ce doar trei echipe au mai ramas in actualul format, printre care si Manchester City.

Barcelona, Real Madrid si Juventus sunt singurele echipe ce nu si-au anuntat retragerea din competitie. Totusi, Florentino Perez a anuntat ca formatul ligii se poate schimba si ca mai are incredere in proiect, la fel si presedintele Barcelonei a declarat joi ca "Super Liga este o necesitate".

"Cu toate chestia asta cu Super Liga... putem sa vorbim si despre noul al Ligii Campionilor? Din ce in ce mai multe jocuri, dar nu se gandeste nimeni la jucatori?", se arata intr-o postare a lui Ilkay Gundogan pe Twitter.

De asemenea, fotbalistul in varsta de 30 de ani a declarat ca noul format al Champions League este putin mai bun ca Super Liga.

"Noul format al Ligii Campionilor este cel mai mic rau in comparatie cu Super Liga. Formatul de acum al Ligii Campionilor merge minunat si de asta e cea mai populara competitie de pe plante pentru fani si jucatori", a mai adaugat jucatorul lui City.

Mijlocasul lui City a avut un sezon excelent in Premier League, marcand de 12 ori in 25 de meciuri si a ajuns golgheterul "cetatenilor".

CITESTE SI
Modifică setările cookies