Au fost facute publice poze cu noul echipament al lui Manchester City! Cum arata tributul adus lui Kun Aguero

Kun Aguero Manchester City Anglia Au fost facute publice poze cu noul echipament al lui Manchester City! Vezi cum arata tributul adus lui Kun Aguero
Mihnea Stefan
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 09:33
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 10:04

Echipamentul celor de la Manchester City pentru sezonul 2021/22 a fost dezvaluit, neoficial, pe platformele de social media.

Noul echipament al celor de la Manchester City a fost dezvaluit pe internet mai repede decat trebuia, potrivit Footy Headlines. Lansarea oficiala pe care Puma si-o propusese, trebuia sa aiba loc in luna mai a acestui an.

Noul design celebreaza 10 ani de la golul care a adus un titlul istoric, marcat de Aguero cu QPR, in minutele de prelungire.

  • Au fost facute publice poze cu noul echipament al lui Manchester City! Vezi cum arata tributul adus lui Kun Aguero

Pe spatele tricoului albastru este imprimat 93:20. Este exact momentul in care Aguero a reusit sa marcheze si sa aduca un titlu asteptat de 44 de ani.
Cu o privire mai atenta, se poate identifica un 10 suprapus peste 20. Este tricoul pe care Kun Aguero l-a facut celebru la Manchester City.

Manchester City si Aguero se despart dupa 10 ani. Clubul englez a anuntat ca nu ii va prelungi contractul golgheterului sau all-time, cu 257 de goluri in toate competitiile.

Destinatia, cea mai probabila, pentru atacantul argentinian va fi Barcelona, unde se va reuni cu bunul sau prieten, si nasul fiului sau, Lionel Messi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!