FRAUDA care putea sa anuleze unul dintre cele mai tari transferuri din aceasta vara! Mesut Ozil, la un pas sa ajunga la o echipa fara sa stie! Situatia incredibila:

Joi 26 Septembrie 2013, 19:05

	FRAUDA care putea sa anuleze unul dintre cele mai tari transferuri din aceasta vara! Mesut Ozil, la un pas sa ajunga la o echipa fara sa stie! Situatia incredibila:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mesut Ozil s-a transferat in aceasta vara de la Real Madrid la Arsenal pentru suma de 42,5 milioane de lire. Mijlocasul german a intrat, fara sa vrea, intr-o situatie incredibila. Cel mai scump jucator german din istorie a ales-o pe Arsenal desi s-a aflat si pe lista lui Man United.

Tatul jucatorului de 24 de ani, Mustafa Ozil, a dezvaluit ca un agent fals a incercat sa-l duca pe Ozil la Man United! Ozil Sr a publicat un document din data de 7 august care pare sa fie semnat de reprezentantul jucatorului. Mustafa Ozil a dezvaluit ca au fost pornite demersurile pentru ca acel 'agent' sa fie dus in fata justitiei.

"Cineva a incercat sa ii contacteze pe cei de la Manchester United in numele meu si chiar a semnat in locul meu" le-a spus Mustafa Ozil celor de la Express. "Vom afla adevarat. Nu as fi crezut niciodata posibil ce sunt in stare unii oameni sa faca" a mai spus Ozil.

BRAT