FOTO | Ce tatuaj si-a facut un star de la Liverpool dupa castigarea Champions League! A starnit mii de reactii pe retelele de socializare!

FOTO | Ce tatuaj si-a facut un star de la Liverpool dupa castigarea Champions League! A starnit mii de reactii pe retelele de socializare!

Jordan Henderson si-a tatuat trofeul Champions League.

Dupa ce au castigat finala Champions League de la Madrid, 2-0 in fata lui Tottenham, Henderson si-a tatuat trofeul pe picior. Mijlocasul central si-a facut tatuajul in California si a strans mii de reactii pe retelele de socializare.

"Tatuajul este de clasa", a scris un fan.

Uitati-va la tatuajul lui Henderson, e excelent", "Cel mai tare tatuaj, te iubim", sunt doar cateva dintre reactiile fanilor lui Liverpool.

Henderson evolueaza de 8 ani la Liverpool, venind de la Sunderland in 2011, in schimbul a 18 milioane de euro. A evoluat in 32 de meciuri pentru Liverpool in acest sezon si a marcat un gol. Este cotat la 35 de milioane de euro, conform transfermarkt.com

Liverpool a castigat al 6-lea trofeu Champions League din istorie. Au mai castigat in 1977, 1978, 1981, 1984 si 2005.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT