Aston Villa Sheriff Tiraspol Anglia

Prima explicatie OFICIALA pentru momentul inexplicabil de la Villa - Sheffield United! GOL VALABIL FURAT lui Sheffield dupa ce mingea a fost SCOASA DIN POARTA

Portarul lui Aston Villa, Orjan Nyland, e in centrul primului scandal de dupa reluarea Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iunie 2020, 21:02
Data actualizarii: Miercuri 17 Iunie 2020, 23:21

UPDATE 23:10 Hawk Eye innovations, compania care opereaza sistemul care a dat gres la meciul Villa - Sheffield United, a oferit primul comentariu printr-un mesaj postat pe Twitter.

"In timpul primei reprize a meciului dintre Aston Villa si Sheffield United de pe Villa Park a existat, portarul Nyland a intrat cu mingea in poarta. Arbitrii nu au primit niciun semnam pe ceas sau in casca prin intermediul protocolului Goal Decision System. Cele 7 camere puse in tribune, in jurul careului, au fost incomodate de portar, aparator si de bara. Acest nivel de acoperire nu a fost intalnit niciodata in cele peste 9 000 de meciuri in care a fost folosita tehnologia Hawk-Eye de linia portii. Sistemul a fost testat si s-a dovedit functional la startul meciului, in conformitate cu Legile Jocului. Arbitrii au confirmat functionalitatea lui. Sistemul a ramas functional pe toata durata meciului. Hawk-Eye isi cere iertare in fata Premier League, a lui Sheffield United si a tuturor celor afectati de acest incident", se scrie in comunicat.
______________________________________________________________________________________
Goalkeeperul scapa evident mingea in poarta in minutul 42 al meciului cu Sheffield United, dar tehnologia de linia portii decide ca NU e gol si ca jocul poate continua!

  • Faza SOCANTA la primul meci dupa reluarea Premier League! Mingea a intrat CLAR in poarta, dar tehnologia de poarta i-a facut DE RAS pe englezi: nu s-a dat nimic! Imaginea care face inconjurul lumii

Arbitrul Michael Oliver nu a primit niciun avertisment pe smartwatch in momentul fazei, asa ca nu a putut valida golul. Semnalul a venit abia la pauza, cand era deja prea tarziu pentru ca golul sa fie validat.

"E o problema majora cu tehnologia. Azi si-a luat liber. De obicei functioneaza perfect, dar de data asta n-a mers!",
a spus analistul Sky Sports Jamie Redknapp/
 

Modifică setările cookies