FOTO Everton i-a găsit înlocuitor lui Frank Lampard la doar șapte zile de la plecarea londonezului: „E onoare să să fiu antrenor aici”

Everton Frank Lampard Premier League sean dyche Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 17:55
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 18:13

Englezul a rezistat aproape un an la cârma clubului de pe Goodison Park.

După despărțirea de Frank Lampard, Everton s-a orientat rapid și a reușit să-l aducă la echipă pe Sean Dyche, fost antrenor la Burnley și Watford.

Everton i-a găsit înlocuitor lui Frank Lampard la doar șapte zile de la plecarea lodonezului: „E onoare să să fiu antrenor aici”

Sean Dyche a preluat-o pe Everton într-o situație critică. Formația dirijată anterior de Lampard se află în subsolul clasamentului, pe locul 19. Chiar și așa, antrenorul este pregătit să ajute trupa de pe Goodison să evite retrogradarea.

„E o onoare pentru mine să devin antrenorul lui Everton. Eu și staff-ul meu suntem pregătiți și dorniți să ajungă clubul să revină pe prima linie”, au fost primele cuvinte ale lui Sean Dyche din postura de tehnician la trupa din Merseyside.

Everton, în această stagiune

După 20 de meciuri jucate, Everton se află în „zona fierbinte” cu 15 puncte din 60 posibile. Trupa de pe Goodison Park se află la egalitate de puncte cu Southampton, ultima clasată, și, totodată, se situează la doar două puncte de ieșirea din subsolul clasamentului.

  • Trei victorii, șase rezultate de egalitate și 11 eșecuri a înregistrat Everton până în clipa actuală în sezonul 2022/23
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!