Anglia

Erling Haaland, chemat la Arsenal de către bunul său prieten: „Trebuie să vină la noi!” 

Starul norvegian este unul dintre cei mai râvniți jucători din Europa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 08:39
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 08:47

Erling Haaland (21 ani) are zilele numărate la Borussia Dortmund. Mai multe publicații din străinătate susțin că starul norvegian s-a înțeles deja cu Manchester City pentru un contract valabil pe 5 ani, în care va câștiga 29 de milioane de euro anual. Dar bunul său prieten de la națională ar dori ca atacantul să nu semneze cu echipa antrenată de Pep Guardiola (51 ani). 

Martin Odegaard (23 ani) a mărturisit că, deși are o relație apropiată cu Haaland, nu îi dă niciun sfat cu privire la viitoare destinație. Cu toate acestea, în spirit de glumă, mijlocașul ofensiv a precizat că și-ar dori ca vârful de atac să semneze cu Arsenal în vara aceasta. 

Odegaard: „Sunt mulți oameni care-i spun lui Haaland ce să facă” 

„Vom vedea ce va face, nu știu. Dar, dacă vine în Anglia, trebuie să vină la noi (n.r. - Arsenal) desigur!

Nu, nu știu ce va face, dar este un tip grozav. Sincer să fiu, nu am vorbit prea mult despre asta. Știu că are atât de mulți oameni care încearcă să-l întrebe și să-i spună ce să facă. Și nu vreau să fac asta, așa că va trebui să așteptăm și să vedem”, a declarat Martin Odegaard pentru Stadium Astro

Întrebat despre calitățile lui Haaland, Odegaard a precizat că starul Borussiei Dortmund este un fotbalist atât de complet încât poate evolua în orice campionat din lume. 

„Este o fiară. Este puternic, este rapid și cred că are totul. Deci, cred că poate juca în orice campionat, în orice țară, să fiu sincer!”, a mai precizat Odegaard. 

În acest sezon, Haaland a marcat 25 de goluri și a oferit 8 pase decisive pentru clubul din Germania, în 27 de meciuri în toate competițiile. 

Modifică setările cookies