Cristiano Ronaldo ceas cristiano ronaldo Manchester United Anglia

FOTO Cristiano Ronalo, șah mat lui United înainte de plecare! Și-a lansat ceas de peste 150.000 de euro cu momentul în care a înscris împotriva "diavolilor"

Atacantul portughez se desparte de Manchester United "de comun acord, cu efect imediat", informația fiind dată publicității de către clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 08:34
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 08:57

"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", se arată în comunicatul emis în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu acordat lui Piers Morgan.

"Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren", au adăugat cei de la United în comunicat.

Portughezul a oferit fanilor o explicație după apariția informației la nivel internațional: "În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul nostru mai devreme. Iubesc Manchester United şi iubesc suporterii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Doresc succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor".

Gestul de sfidare a lui Cristiano Ronaldo înainte de plecarea de la United
 

Cu puțin timp înaintea anunțului despărțirii de Manchester United, Cristiano Ronaldo a făcut publică colaborarea cu JACOB & CO, pentru design-ul unui ceas de colecție în valoare de peste 150.000 de dolari, pe care este inscripționat momentul în care a înscris împotriva "diavolilor roșii", în perioada în care se afla la Real Madrid.

Fanii nu au apreciat prea tare momentul în care starul portughez a ales să facă publică colaborarea, iar numeroase comentarii negative au apărut pe rețelele de socializare: "Urăște cu adevărat Manchester United", "WOW pentru cineva care se numește legendă a clubului", "Este foarte trist din partea lui".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies