Cristiano Ronaldo Basarab Panduru CM 2022

Panduru l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo

Starul portughez a rămas liber de contract în urma despărțirii premature de Manchester United.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:42
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 22:06

Basarab Panduru, fost jucător în Portugalia, la Benfica, Porto și Salgueiros, între 1996 și 2000, a comentat subiectul "Manchester United se desparte de Cristiano Ronaldo", apărut marți seara, ca urmare a interviului dat recent de starul care e prezent la CM din Qatar. 

"Mai păcălește pe cineva?"

„La Juventus n-a câștigat niciun Champions League. Oricum nu stătea el în interviul ăsta. Dacă se duce la Sporting, parcă nici Mendes nu ia nimic.Dar parcă l-aș vedea mai degrabă la Sporting. Nu-l mai văd să-l ia cineva. Mai păcălește pe cineva dacă face o figură la Campionatul Mondial? 

  • Cristiano Ronaldo

Mulți au pierdut copii și n-au mai făcut atâta tragedie. Ok, e un subiect sensibil, să trecem mai departe. Nu prea ai pe cine să joci în fața lui la naționala Portugaliei. Ar fi fost Jota dacă nu se accidenta și dacă ar fi continuat să marcheze goluri ca atunci când a venit la Liverpool", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United "de comun acord, cu efect imediat", a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă citat de AFP şi DPA.

"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.

"Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren", a adăugat United în comunicat.

Portughezul a dat publicităţii propriul său comunicat: "În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul nostru mai devreme. Iubesc Manchester United şi iubesc suporterii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Doresc succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor".

  • Manchester United anunţase, vineri, că va "lua măsuri adecvate" ca răspuns la afirmaţiile lui Ronaldo, care l-au vizat şi pe Ten Hag.
  • CR 7 dispută în Qatar a cincea sa Cupă Mondială şi probabil ultima din carieră, putând deveni primul jucător din istorie care să înscrie la cinci ediţii diferite.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies