Cristiano Ronaldo Al Nasr Manchester United Newcastle Premier League Anglia

Următoarea echipă a lui Cristiano Ronaldo: Marca anunță cele două variante ale portughezului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a rămas liber de contract în urma despărțirii premature de Manchester United.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:26
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 21:26

Marți seară, Manchester United a anunțat într-un comunicat oficial despărțirea "de comun acord, cu efect imediat". Decizia vine la doar câteva zile după apariția integrală a interviului acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan, în care portughezul a criticat în termeni duri conducerea clubului, actualul, dar și precedentul antrenor.

Marca: Newcastle și Al Nasr, cele două variante ale lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo se va concentra acum la Cupa Mondială din Qatar, Portugalia urmând să debuteze peste două zile, iar ulterior CR7 va trebui să aleagă următoarea destinație din acrieră.

Potrivit publicației spaniole Marca, viitorul lui Cristiano Ronaldo va fi ori în Anglia, ori în Arabia Saudită. Cele două variante pe care le-ar avea în prezent portughezul sunt Newcastle, formație din Premier League, care are un sezon excelent, ocupând locul 3 după 15 etape, și Al Nassr, a doua clasată din Arabia Saudită.

Spaniolii vorbesc și despre ce au în comun cele două echipe - faptul că sunt controlate de aceeași persoană, Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

În interviul acordat recent lui Piers Morgan, care practic a dus la rezilierea contractului cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a dezvăluit, printre altele, că oferta primită în vară de la un alt club din Arabia Saudită, Al Hilal, a fost reală, însă a refuzat-o. Presa internațională a scris că portughezului i se oferea un salariu de 350 de milioane de euro pentru două sezoane, care l-ar fi făcut cel mai bine plătit fotbalist din lume.

  • 3 goluri și 2 pase decisive a reușit Ronaldo în cele 16 meciuri jucate la Manchester United în acest sezon
  • 20 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui CR7, conform Transfermarkt

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a rupt contractul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo a rămas fără echipă în plin sezon și cu doar două zile înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială. CR7 va fi liber să semneze cu orice altă formație după turneul final și spune că vrea o nouă provocare în carieră.

"În urma discuțiilor purtate cu Manchester United, am decis de comun acord să îmi închei contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii acestei echipe. Aceste lucruri nu se vor schimba.

Simt că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Manchester United toate cele bune", a transmis Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies