Anglia

Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes dau tonul la United! Dezvăluiri din vestiar: „Îi provoacă pe ceilalți!” 

Manchester United a reușit să câștige primul meci sub comanda lui Ralf Rangnick.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 13:27
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 13:28

„Diavolii roșii” s-au impus cu 1-0 în meciul cu Crystal Palace datorită golului înscris de Fred în minutul 77. Astfel, schimbarea de antrenor pare că a funcționat pentru gruparea de pe Old Trafford, însă cel care are o influență pozitivă în acest sezon este și Cristiano Ronaldo. 

Revenit la United după 12 ani, superstarul portughez este o figură emblematică a clubului, astfel că prezența sa în vestiar cântărește mult, mai ales în rândul jucătorilor tineri, care îl privesc drept un exemplu. Ronaldo și Bruno Fernandes, doi dintre jucătorii importanți ai lui United sunt cei care îi inspiră pe restul fotbaliștilor, după cum au dezvăluit câțiva dintre ei. 

United nu a avut cel mai bun start de sezon în Premier League, sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, iar Ronaldo a avut un impact mare asupra coechipierilor săi, după cum a dezvăluit Fred pentru ESPN Brazilia. 

Telles: „Mi-a spus ce vede în joc în timp ce se încălzea!”

„Impactul său a fost extrem de pozitiv. E clar că în primele meciuri a fost dificil, am suferit înfrângeri în meciuri importante, însă cred că impactul lui a fost pozitiv deoarece un jucător de calitate, așa cum este Cristiano, să poți să împarți vestiarul cu el, să poți avea o rutină zilnică alături de el, e foarte important.

Asta spun, e greu să ajungi în top, însă e și mai greu să ții pasul, iar el a rămas în top, muncește pentru asta. E o onoare să pot lucra cu el”, a declarat Fred. 

Spusele lui Fred au fost întărite de Alex Telles, care a dezvăluit impactul pe care Ronaldo îl are, chiar și în momentele în care se află pe banca de rezerve: „Este foarte implicat, deja știe toată lumea asta. Este un campion, care a ajuns la un nivel de top, iar pentru a ajunge la nivelul lui trebuie să fii extrem de competitiv. 

Chiar dacă joacă sau nu, este întotdeauna implicat. Pe teren vezi lucrurile într-un fel, în afara lui altfel, poți vedea jocul mai bine. În timp ce se încălzea, clar, eram aproape de el și mi-a spus unele lucruri pe care le-a văzut, că erau mai importante. Lucruri pe care cei din afara terenului le văd mai bine”.

„El și Bruno îi provoacă pe ceilalți!”

Autorul golului cu Crystal Palace a continuat prin a dezvălui impactul pe care Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes îl au asupra celorlalți jucători. 

„Oricine vrea să aibă prestații bune, atât individuale cât și pentru grup, iar dacă ceva nu merge bine, cerem mai mult de la noi. Am avut unele înfrângeri, în unele meciuri ne-am îndoit de noi în vestiar, dar el i-a provocat pe ceilalți, Bruno de asemenea, eu am cerut mai mult de la mine, puteam să fac mai multe”, a declarat Fred, citat de Mirror.  

Modifică setările cookies