Condițiile puse de United pentru a-l împrumuta pe Jesse Lingard la Newcastle. Cât ar trebui să plătească șeicii pentru britanic

Manchester United Jesse Lingard Newcastle Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:32
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:42

Noii patroni de la Newcastle au ca obiectiv reconstrucția echipei pentru a o transforma într-o forță în Premier League și în Europa.

Jesse Lingard a devenit principala ținta principală a arabilor, mai ales că playmaker-ul de la Manchester United nu a reușit să se impună pe Old Trafford. 

Britanicul a refuzat reînoirea contractului, așa că poate pleca în vară de la United pe gratis. Până atunci, fotbalistul de 29 de ani ar putea ajunge la Newcastle sub formă de împrumut, însă numai dacă sunt îndeplinite trei condiții puse de "diavolii roșii".

Șapte milioane de euro, suma de împrumut

Manchester United este dispusă să-l lase pe Jesse Lingard pe St. James' Park, însă cu anumite condiții. 

Șeicii care au cumpărat clubul ar trebui să plătească șapte milioane de euro pentru împrumut, dar și salariul de peste 100.000 de euro săptămânal. 

În plus, United a stabilit și o serie de bonusuri pe care ar trebui să le primească dacă Linfard ajută Newcastle să rămână în Premier League. 

Totalul cheltuielilor s-ar ridica la suma de aproximativ 14 milioane de euro. Newcastle se află în acest moment pe loc retrogradabil (18), cu doar 15 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!