Se conturează transferul iernii la cel mai bogat club din lume! Starul care este la un pas de Newcastle

Newcastle Dele Alli Anglia Newcastle
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 20:47
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 20:55

Newcastle, cel mai bogat club din lume, este aproape de a da o lovitură de proporții pe piața transferurilor în această iarnă.

Dele Alli (25 de ani), mijlocașul celor de la Tottenham, este foarte aproape de a pleca de la formația londoneză în această fereastră de mercato.

Dele Alli, aproape de un transfer la Newcastle 

Mijlocașul englez, cândva nelipsit de la lotul național și din echipa lui Spurs, a fost trecut în plan secund de ultimii antrenori care au pregătit-o pe Tottenham.

Pentru Alli se caută o echipă la care să joace sub formă de împrumut până în vară, iar aceasta ar putea fi chiar Newcastle. Șefii ”coțofenelor” poartă discuții chiar în această perioadă pentru transferul mijlocașului britanic, notează jurnalistul Nicolo Schira.

Mijlocașul englez nu a mai primit la fel de multe șanse la Tottenham în ultimele două sezoane și este într-o evidentă scădere de formă. Chiar și site-urile de specialitate, care îl evaluau în 2018 la 100 de milioane de euro, îi oferă acum o cotă de piață de ”doar” 25 de milioane de euro.

Alli a jucat în 18 partide pentru Tottenham în acest sezon, majoritatea din postura de rezervă, reușind să marcheze doar două goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!