Decizie de ultima ora anuntata de sefii lui Chelsea: sedinta cu suporterii! Protestele din Super Liga, principalul motiv

Decizie de ultima ora anuntata de sefii lui Chelsea: sedinta cu suporterii! Protestele din Super Liga, principalul motiv

Trei suporteri ai lui Chelsea vor fi prezenti la sedintele conducerii.

Chelsea a facut parte din cele 6 echipe din Anglia care au aderat la Super Liga lui Perez. Protestele fanilor l-au facut pe Roman Abramovich sa regrete aceasta decizie. Clubul a emis un comunicat oficial in care vrea sa isi implice fanii in deciziile administrative.

"Chelsea anunta ca, incepand cu 1 iulie, vor fi suporteri prezenti la intalnirile conducerii. Trei suporteri vor fi consilieri, pentru a fi cunoscuta dorinta fanilor. Acestia vor fi alesi in urma unui proces de votare si selectie.

Clubul se va consulta cu Forumul Fanilor si cateva grupuri de suporteri non-oficiale pentru a fi alesi cei trei reprezentanti.

Criteria pentru nominalizari, cat si selectia finala va asigura ca prezenta suporterilor va fi diversa. Se vor face noi alegeri inainte de inceperea fiecarui sezon. Mai multe informatii vor fi publicate pe Forumul Fanilor, dar si pe grupurile non-oficiale.

Candidatii admisi vor semna un contract de confidentialitate, similar cu cel al unui membru de conducere al clubului de fotbal Chelsea.

Suporterii consilieri nu vor avea drept de vot si nu vor participa la sedintele legate de jucatori, staff si academie.

Suporterii vor avea cel putin patru intalniri pe an. Daca isi vor duce la capat mandatul, vor primi 2 500 de lire din partea clubului", este comunicat oficial emis de Chelsea.

Echipa antrenata de Tomas Tuchel se pregateste de returul din Champions League cu Real Madrid. In primul meci, Chelsea a obtinut un rezultat de egalitate, 1-1, care ii ofera prima sansa de a se califica in finala celei mai importante competitii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies