zidane Champions League Chelsea Real Madrid Zinedine Zidane Liga Campionilor

Prima reactie a lui Zidane dupa remiza cu Chelsea! "Sunt in semifinale pentru ca sunt o echipa foarte buna! Returul va fi foarte competitiv!"

Real Madrid a terminat la egaitate, 1-1, turul din semifinalele Champions League contra celor de la Chelsea.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 00:45
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 00:49

Chiar daca a fost dominata in prima repriza, echipa madrilena a reusit sa reziste presiunii facuta de englezi si a intrat la pauza cu 1-1. Dupa odihna, cele doua echipe nu au mai riscat la fel de mult, iar partida a fost una fara evenimente notabile si s-a terminat la egalitate. Dupa ce antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, s-a declarat nemultumit de egal, Zidane a vorbit si el despre meci si anunta un retur de foc pentru echipa sa.

"In prima repriza, a fost foarte dificil pentru noi, dar in a doua parte am reusit sa controlam jocul mai bine. Sunt foarte rapizi, au jucatori foarte buni si au inceput foarte bine partida. In a doua repriza, am reusit sa avem mai mult control. Inca avem sanse in aceasta dubla si suntem fericiti cu performanta avuta.

  • Prima reactie a lui Zidane dupa remiza cu Chelsea! Sunt in semifinalele pentru ca sunt o echipa foarte buna! Returul va fi foarte competitiv!

Suntem buni in meciurile din deplasare, facem un pressing sus, punem presiune. Chelsea este in semifinale dintr-un motiv, acela ca sunt o echipa foarte buna. Returul va fi foarte competitiv. Militao a avut o partida foarte buna, ca toti jucatorii de altfel. Au dat totul astazi si acum trebuie sa se odihneasca", a spus Zidane dupa meci.

Modifică setările cookies