OFICIAL Chelsea i-a "furat" perla Barcelonei! Cât a costat transferul

Marc Guiu Barcelona Chelsea Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 23:55
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 00:10

Chelsea a reușit să finalizeze transferul tânărului jucător Marc Guiu de la FC Barcelona, în contextul problemelor financiare continue ale clubului catalan. 

Barcelona, aflată într-o situație economică dificilă, a fost nevoită să renunțe la anumiți jucători pentru a echilibra balanța financiară.

Marc Guiu se alătură londonezilor

Marc Guiu, "perla" Barcelonei în vârstă de 18 ani, care s-a remarcat în câteva meciuri sub conducerea lui Xavi Hernández în sezonul trecut, a semnat cu Chelsea.

Transferul atacantului născut la Granollers a fost confirmat prin intermediul rețelelor sociale ale clubului londonez. 

Deși Barcelona i-a oferit o reînnoire de contract cu un salariu de două milioane de euro pe an, Guiu a optat pentru oferta financiară superioară a clubului englez și pentru oportunitatea de a evolua într-un peisaj complet nou.

Chelsea a plătit clauza de reziliere în valoare de șase milioane a contractului lui Marc Guiu pentru a-l aduce pe tânărul talent la Londra. 

Guiu a avut șapte apariții pentru prima echipă a Barcelonei în sezonul trecut și a acumulat 187 de minute de joc în care a marcat de două ori.

Marc Guiu "Este o bucurie imensă"

La prezentarea oficială, Guiu și-a exprimat entuziasmul de a se alătura "albaștrilor".

„Este o bucurie imensă să semnez cu Chelsea și mi-a fost greu să dorm înainte de deplasarea aici pentru că eram foarte emoționat. Acum am ocazia să vin aici la Chelsea și voi munci din greu pentru a reuși pentru club”, a declarat Marc Guiu, la prezentarea sa oficială.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!