Andrei Nicolescu anunță: "Dacă strategia asta dă roade, suntem în play-off!"

Dinamo Bucuresti andrei nicolescu Superliga Romaniei Superliga Andrei Nicolescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 21:30
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 21:34

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo București, a discutat despre așteptările și provocările echipei înainte de noul sezon al Superligii României. 

După tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor,  Andrei Nicolescu a evidențiat câteva puncte cheie.

Dinamo va începe sezonul 2024-2025 al Superligii României cu un meci în deplasare împotriva celor de la CFR Cluj, un meci care promite să fie unul dintre capetele de afiș ale primei etape.

  • Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV

Pregătirea pentru sezonul 2024/2025

Nicolescu a scos în evidență faptul că echipa se confruntă cu un început de sezon dificil, similar celui de anul trecut. Cu toate acestea, speră ca jucătorii croatului Zeljko Kopic să fie mai bine pregătiți.

"Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiți", a declarat Andrei Nicolescu, citat de Agerpres.

Organizarea meciurilor de acasă

Dinamo analizează opțiunile pentru stadionul pe care își va disputa meciurile de acasă. Arcul de Triumf și Arena Națională sunt principalele opțiuni.

"Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizați vom fi... Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf", a adăugat administratorul special.

Campania de transferuri

Dinamo se află în întârziere față de planurile inițiale pentru completarea lotului. Clubul caută să aducă un fundaș dreapta, un fundaș central și un mijlocaș central.

"Suntem un pic în urmă față de ceea ce prognozasem, dar discuțiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate... Țintim pentru jucători de afară, dar este destul de complicat în perioada asta.

Ne-am asumat chestia asta privind jucătorii tineri români, va fi o revoluție la Dinamo... Sper că acești copii să fie ajutați de ceea ce putem noi aduce ca jucători cu experiență", a mai spus Nicolescu.

Obiectivul este ajungerea în play-off

Nicolescu recunoaște dificultatea de a accede în play-off, având în vedere competiția acerbă din Superliga României.

"Și noi ne-am asumat că va fi foarte greu să ajungem în play-off... Dacă strategia aceasta va da roade repede, suntem acolo", a concis Nicolescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!