VIDEO Belgienii au reacționat după eliminarea de la EURO 2024: ”Putem să-i anunțăm pe cei de la hotel că dăm check-out”

FRANTA - BELGIA Belgia Franta optimi euro 2024 EURO 2024 Kevin de Bruyne / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 21:32
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 21:35

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Meciul dintre Franța și Belgia s-a încheiat cu scorul de 1-0, după ce Jan Vertonghen a înscris în propria poartă, după o deviere nefericită. 

Astfel, fosta adversară a României părăsește oficial turneul, iar Franța se va duela cu câștigătoarea dintre Portugalia și Slovenia.

Imediat după meci, presa belgiană a reacționat și a pus accentul pe dezamăgirea din rândul fanilor. Sferturile de finală ar fi fost obiectivul fixat pentru formația pregătită de Domenico Tedesco.

Ce a scris presa din Belgia, după 0-1 cu Franța

”Curajoși, dar nu a fost suficient”, a fost titlul dat de publicația walfoot.be.

”Planul lui Domenico Tedesco a funcționat, până când n-a mai funcționat. Echipa Franței, în general superioară, i-a eliminat pe diavolii impreciși”, a mai scris sursa citată.

”Cinismul francez elimină Belgia din nou”, e titlul dat de dhnet.be.

”Tactica Belgiei a fost clară de la început: să-i lase pe adversari să domine jocul și să încerce să plece pe contraatac. Dacă diavolii n-au fost nici măcar aproape de poarta lui Maignan, francezii s-au chinuit să pară periculoși. După 20 de minute, Casteels n-a avut nicio problemă cu asta”, a mai scris jurnaliștii belgieni.

”N-a fost să fie pentru 'diavoli'”, a titrat nieuwsblad.be, care a continuat: ”Sferturile de finală au fost obiectivul nostru, dar suntem deja blocați în optimi E o dezamăgire, chiar dacă fanii nu au huiduit de data asta. Putem să-i anunțăm pe cei de la hotel că putem da check-out oficial și să plecăm acasă”.

Franța este ”coșmarul” Belgiei din ultimii ani. Echipa pregătită de Didier Deschamps este la a treia victorie importantă în fața ”Dracilor roșii”. 

În 2018, Belgia a fost eliminată de Franța din semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, scor 1-0. A urmat eliminarea din semifinalele UEFA Nations League, din 2021, scor 3-2, iar acum eliminarea din optimile EURO 2024.

VIDEO - Rezumatul partidei Franța - Belgia 1-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!