Gareth Bale david de gea Paul Pogba Anglia

Cele mai asteptate super transferuri ale verii in Premier League. Sute de milioane de euro pentru 5 jucatori de top

Lupta la titlu in marile campionate ale Europei s-a incheiat. Acum cluburile de top se intrec in trasnferuri de milioane.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 18:21
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 18:21

Englezii de la Daily Mirror scriu astazi despre "cele mai asteptate 5 transferuri ale verii" in Anglia. Super jucatori de sute de milioane de euro ar putea reprezenta noile telenovele dupa ce campioanele se vor incheia, iar perioada de transferuri va incepe.

Unul dintre ei este Raheem Sterling. Cotat la 30 de milioane de lire, acesta reprezinta o atractie pentru marile cluburi din Anglia si Europa, mai ales dupa ce Liverpool a avut probleme cu el in privinta noului contract.

Gareth Bale este un nou nume costisitor care ar putea sa nasca un interes urias din vara. Manchester United si Chelsea sunt doua dintre cluburile dispuse sa plateasca o avere pentru starul lui Real Madrid. Bale este cotat la 80 de milioane de lire in acest moment.

Paul Pogba de la Juventus e al treilea nume. Juventus deja ar fi refuzat o oferta de 100 de milioane de euro pentru el, insa PSG, Real Madrid si Chelsea continua sa-l urmareasca.

David De Gea are sanse sa fie protagonistul unei noi telenovele pe piata transfeurilor. Mutarea sa la Real Madrid este unul dintre cele mai vehiculate subiecte ale momentului presa internationala.

Al cincilea nume pe lista celor de la Daily Mirror pare sa fie cel mai "ieftin". Morgan Schneiderlin este dorit de Arsenal, insa plecarea sa de la Southampton nu e deloc certa.

Modifică setările cookies