Gareth Bale Real Madrid Spania

Semnul ca Bale PLEACA de la Real in vara! Ce echipe conduc licitatia de 100 de milioane de euro

Gareth Bale nu va continua la Real. Le-a transmis agentilor sai ca isi doreste o revenire in Premier League. Doua cluburi uriase au anuntat deja ca sunt interesate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 18:54
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 18:54

Gareth Bale poate parasi Santiago Bernabeu dupa numai doi ani. Daily Mail scrie ca declaratiile date in ultimul timp de Bale in ceea ce priveste viitorul sau nu redau adevarul discutat cu impresarii. Bale a dat de inteles ca va ramane la Madrid, insa planurile sale sunt cu totul altele. In afara de Manchester United, Chelsea e interesata si ar putea face o oferta gigantica pentru a-l aduce la Londra. Bale le-a spus agentilor sai ca pot sa-i negocieze intoarcerea in Anglia.

Daca discutia cu Man United e deja cunoscuta, aparitia lui Chelsea in peisaj reprezinta o noutate. Bale e unul dintre favoritii patronului Abramovici, care e gata sa-l ia in ciuda indiferentei aratate de Jose Mourinho in privinta subiectului.

Gareth Bale, 25 de ani, a fost cumparat de Real de la Tottenham in schimbul a 90 de milioane de euro. In 2 ani la Real, galezul a marcat 39 de goluri in 91 de partide oficiale disputate in toate competitiile.

Modifică setările cookies