FANTOMA de pe Juventus Arena. L-a vazut cineva pe Bale? "Real Madrid a jucat in 10 oameni" Catastrofa pentru galez

FANTOMA de pe Juventus Arena. L-a vazut cineva pe Bale? "Real Madrid a jucat in 10 oameni" Catastrofa pentru galez

Gareth Bale a jucat in atacul Realului impreuna cu Cristiano Ronaldo, dar jucatorul galez a fost invizibil pe Juventus Arena! 

Bale e criticat dur dupa infrangerea Realului cu Juventus din semifinalele Ligii Campionilor. Fara accidentatul Benzema, Ancelotti a mers pe mana unui atac format din Bale si Ronaldo si cu Sergio Ramos in linia de mijloc, insa planul sau a esuat. Bale a fost invizibil, iar acum e tinta numarul a criticilor.

Cifrele lui Bale sunt catastrofale. Zero suturi la poarta, zero ocazii de gol, 0 centrari reusite! "Realul a jucat in 10 oameni", a comentat Roy Keane dupa meci la ITV. "Bale nu a venit la meci. L-a vazut cineva? Eu cu siguranta nu", a spus Keane.

Si Scholes l-a criticat pe Bale. "Modric a fost o mare absenta pentru Real. Bale nici macar n-a incercat sa-si marcheze omul!", a spus englezul.

Ancelotti si-a aparat elevul la finalul partidei. "Bale revine dupa o perioada de accidentare, a incercat sa se adapteze la ritmul de joc, dar a obosit rapid din cauza lipsei de pregatire", a spus Ancelotti.

Bale a atins mingea de doar 14 ori in prima repriza, cel mai putin de pe teren. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies