Gareth Bale Juventus Torino Real Madrid Liga Campionilor

FANTOMA de pe Juventus Arena. L-a vazut cineva pe Bale? "Real Madrid a jucat in 10 oameni" Catastrofa pentru galez

Gareth Bale a jucat in atacul Realului impreuna cu Cristiano Ronaldo, dar jucatorul galez a fost invizibil pe Juventus Arena! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 12:56
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 12:56

Bale e criticat dur dupa infrangerea Realului cu Juventus din semifinalele Ligii Campionilor. Fara accidentatul Benzema, Ancelotti a mers pe mana unui atac format din Bale si Ronaldo si cu Sergio Ramos in linia de mijloc, insa planul sau a esuat. Bale a fost invizibil, iar acum e tinta numarul a criticilor.

Cifrele lui Bale sunt catastrofale. Zero suturi la poarta, zero ocazii de gol, 0 centrari reusite! "Realul a jucat in 10 oameni", a comentat Roy Keane dupa meci la ITV. "Bale nu a venit la meci. L-a vazut cineva? Eu cu siguranta nu", a spus Keane.

Si Scholes l-a criticat pe Bale. "Modric a fost o mare absenta pentru Real. Bale nici macar n-a incercat sa-si marcheze omul!", a spus englezul.

Ancelotti si-a aparat elevul la finalul partidei. "Bale revine dupa o perioada de accidentare, a incercat sa se adapteze la ritmul de joc, dar a obosit rapid din cauza lipsei de pregatire", a spus Ancelotti.

Bale a atins mingea de doar 14 ori in prima repriza, cel mai putin de pe teren. 

Modifică setările cookies