Cel putin 6 meciuri din Premier League se vor juca pe teren neutru! Ce masuri iau autoritatile britanice

Premier League Anglia Anglia Cel putin 6 meciuri din Premier League se vor juca pe teren neutru! Ce masuri iau autoritatile britanice
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 16:10
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 16:11

Momentul in care se va relua fotbalul in Anglia este din ce in ce mai aproape, iar autoritatile se gandesc la toate detaliile pentru a-i proteja pe britanici. 

Astfel, politia din Anglia a propus organizatorilor competitiei ca 6 partide sa se dispute pe teren neutru pentru ca suporterii sa nu fie tentati sa se adune in jurul stadioanelor.

Este vorba despre 3 meciuri pe care le va juca Liverpool, inclusiv derby-ul cu Everton si meciul in urma caruia trupa lui Jurgen Klopp ar putea deveni campioana, 2 partide ale lui Newcastle si un meci al celor de la Manchester United. 

Potrivit Daily Mail, partidelor deja stabilite li s-ar putea adauga si altele, inclusiv derby-uri ale Londrei. 

Cluburile inca asteapta o decizie cu privire la locul de disputare al partidelor. Stadioanele pe care ar urma sa aiba loc aceste meciuri nu au fost inca stabilite. 

Potrivit reprezentantilor politiei din South Yorkshire, aceste demersuri se fac pentru a se asigura sanatatea publica. 

In perioada urmatoare, vor mai avea loc discutii intre oficialii Premier League si reprezentantii politiei, acestia din urma fiind incantati de cooperarea ligii engleze la modificarile privind securitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!