Liverpool Jurgen Klopp Manchester City Anglia

Autocarul lui Liverpool, atacat după meciul cu Manchester City! Jurgen Klopp a fost rănit

Jurgen Klopp (55 de ani), tehnicianul celor de la Liverpool, a fost atacat de fanii lui Manchester City după meciul direct, câștigat de ”cetățeni” cu 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 21:26
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 21:27

Antrenorul german ar fi suferit răni, după ce autorcarul celor de la Liverpool ar fi fost atacat într-o zonă selectă a orașului Manchester. Oficialii celor de la City au anunțat incidentul, notează presa din Spania.

Manchester City anunță că va sprijini ancheta polițiștilor cu privire la cele întâmplate.

Jurgen Klopp, rănit după Manchester City - Liverpool

”Clubul Manchester City FC a fost informat că antrenorul lui Liverpool a suferit răni pe drumul de întoarcere după meciul de astăzi. Înțelegem că un obiect a fost aruncat către autobuz într-o zonă rezidențială.

Incidentele de acest gen sunt total inacceptabile și condamnăm ferm acțiunile celor responsabili. Vom sprijini pe deplin investigația poliției din Greater Manchester asupra acestui incident, în orice mod putem.

În plus, clubul nostru este dezamăgit de faptul că s-au auzit scandări nepotrivite din partea suporterilor lui City în timpul meciului de astăzi. Regretăm orice ofensă pe care ar fi putut-o provoca aceste scandări”, se arată în comunicatul transmis de campioana Angliei, citat de AS.com.

În urma acestui rezultat, Manchester City a ajuns la 64 de puncte și este la cinci distanță de liderul Arsenal, după 28 de etape. Liverpool este într-o situație delicată, pe locul șase, cu 42 de puncte, la șapte distanță de ultimul loc care asigură participarea în Champions League.

În următoarea rundă, Manchester City va juca în deplasarea cu Southampton, iar pe Liverpool o așteaptă un alt derby, cu Chelsea, pe Stamford Bridge.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!