VIDEO Au bătut-o pe Chelsea pe ”Stamford Bridge” și acum au fost eliminați acasă de o echipă din liga 4! Posesie de 76% inutilă

Grimsby Town FA Cup Gavan Holohan Ruben Selles Southampton Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Martie 2023, 10:25
Data actualizarii: Joi 02 Martie 2023, 13:54

Southampton, ultima clasată în Premier League, s-a făcut de râs în FA Cup în fața lui Grimsby Town, scor 1-2 pe ”St Mary's Stadium”.

Southampton, codașa din Premier League, a fost eliminată chiar pe propriul teren de echipa Grimsby Town, din liga a patra, scor 2-1 pe ”St Mary's Stadium”, în runda a cincea din FA Cup (Cupa Angliei), competiție transmisă de PRO ARENA și VOYO.

Pentru Grimsby Town din League Two este prima calificare în sferturi din 1939.

Gavan Holohan, eroul lui Grimsby Town în 2-1 cu Southampton

Au marcat irlandezul Gavan Holohan (45+1 și 50 - ambele din penalty) pentru învingători, respectiv internaționalul croat Duje Caleta-Car (65) pentru gazde.

Cei de la Southampton, cu un nou manager, instalat recent, Ruben Selles, au dat luna trecută lovitura în Premier League, când au învins-o cu 1-0 pe Chelsea chiar pe ”Stamford Bridge”, însă, în ciuda unei posesii de 76% în meciul cu Grimsby, nu au reușit să treacă de modesta oponentă din FA Cup.

Meciurile din sferturile FA Cup

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei sunt Brighton, Fulham, Manchester City, Manchester United, Sheffield United, Burnley, Blackburn şi Grimsby Town.

Meciurile din sferturi vor fi următoarele:

Manchester City - Burnley

Manchester United - Fulham

Brighton - Grimsby Town

Sheffield United - Blackburn Rovers.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!