Jurgen Klopp Champions League Darwin Nunez Liverpool Premier League Anglia

Asaltat de accidentări, Jurgen Klopp a găsit soluția: „Are sens dacă facem asta!” Ce a spus antrenorul lui Liverpool

Liverpool se află într-un deficit de jucători în acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 18:20
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 18:21

În remiza din prima etapă cu Fulham, Thiago Alcantara a acuzat că s-a accidentat, iar Jurgen Klopp l-a trimis în luptă pe Havery Elliot în locul său. Pe lângă fotbalistul brazilian, Liverpool nu poate opta nici pe serviciile lui Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain și Caoimhin Kelleher.

Antrenorul neamț a spus înainte de partida cu Crystal Palace, din a doua etapă a eșalonului de top Premier League, că a găsit soluția cu privire la faza proastă pe care o trec "cormoranii" în ce privește accidentările, evidențiind faptul că este posibil să mai aducă jucători în lot.

Klopp: „Are sens dacă facem asta”

„Avem mulți accidentați, dar, ideea e să știi pentru cât timp nu vor fi disponibili. Există soluții, una este să apelăm la piața de transferuri. Are sens dacă facem asta, să luăm jucătorul potrivit, nu pe oricare. Ar mai fi soluții în interiorul echipei, avem câțiva jucători care revin, cum ar fi Naby Keita și Konstantinos Tsimikas.”, au fost cuvintele lui Jurgen Klopp, citate de Tuttomercatoweb.

Liverpool, în această perioadă de mercato

"Cormoranii" au mutat excelent înainte de startul sezonului din Anglia. Klopp i-a primit la echipă pe Darwin Nunez, fotbalist cotat la 55 milioane de euro, dar care a costat 75 milioane și, cu tot cu bonusuri, poate ajunge la 100; pe Fabio Carvalho, care a sosit de la echipa cu care a remizat în prima etapă, Fulham, pentru 5.9 milioane de euro; și pe Calvin Ramsay, venit de la Aberdeen FC, pentru 4.9 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies