Manchester United Erik ten Hag Marcus Rashford Old Trafford Premier League Anglia

E gata! Unde va juca Marcus Rashford în sezonul următor

Manchester United ar putea pierde un atacant în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 17:00
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 17:10

Despre Marcus Rashford, atacantul "diavolilor roșii", s-a scris că ar părăsit United pentru PSG, iar ambele părți ar fi fost de acord. Însă, situația internaționalului englez a fost clarificată chiar de antrenorul său de pe Old Trafford.

Erik ten Hag a venit în această vară la cârma trupei și, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media, a vorbit despre faptul că Rashford nu va ajunge la PSG și că este în planurile sale de viitor.

Ten Hag: „Rashford e în planurile noastre”

„Rashford este foarte important, ați văzut încă din prima zi - sunt foarte fericit pentru el și cu siguranță nu vreau să-l pierd. Rashford este în planurile noastre. El va rămâne la Manchester United”, a declarat Erik ten Hag.

Marcus Rashford, la United

Rashford este produsul lui Manchester United. În 2016, englezul a făcut pasul la echipa mare, iar de atunci a evoluat constant în fiecare stagiune pentru reprezentativa "diavolilor roșii".

Fotbalistul a bifat 303 apariții în tricoul grupării de pe Old Traford, pentru care a înscris 93 de goluri și a oferit 57 de pase decisive în diferite situații. Cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, nu depășește 60 milioane de euro.

  • La națională, Rashford a fost convocat de 46 de ori și a marcat 12 goluri

Englezul a câștigat patru trofee cu trupa dirijată în acest moment de Erik ten Hag. În 2016 și-a trecut în CV FA Cup, în sezonul 2016/17 a câștigat Europa League cu Mourinho pe banca tehnică, în 2017 a deținut Carabao Cup și Supercupa Angliei. 

Modifică setările cookies