Are 16 ani, costa 6 mil euro si e numit "noul Messi" in Argentina. Lovitura pe care Arsenal vrea s-o dea pe piata transferurilor

Are 16 ani, costa 6 mil euro si e numit "noul Messi" in Argentina. Lovitura pe care Arsenal vrea s-o dea pe piata transferurilor

La numai 16 ani este cosiderat una dintre marile sperante ale Argentinei. Acum Arsenal a pus ochii pe el. Wenger e dispus sa plateasca o suma consistenta in contul sau.

Conform ziaristilor englezi de la Mirror, Arsenal vrea sa plateasca 6 milioane de euro pentru Maximiliano Romero, un pusti de 16 ani legitimat la Velez Sarsfield. Mutarea s-ar putea realiza in urmatoarele saptamani.

Tunarii intentioneaza sa-l cumpere de acum pe Romero, urmand sa-l lase sub forma de imprumut pana la varsta de 18 ani. In Argentina, Romero este poreclit "noul Messi".

"Arsenal a facut o oferta consistenta pentru Maxi Romero. Nu vreau sa spun cat, dar e o suma mare", a declarat Raul Gamez, presedintele lui Velez.

"M-am intalnit cu Arsene Wenger in Londra, de doua ori. Au auzit de Maxi de la scouterii din America de sud. Este un jucator care l-a impresionat. Maxi are un potential urias", a confirmat si Rolando Zarate, agentul lui Romero.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies