Anglia

Antonio Conte, replică dură pentru Jurgen Klopp: "Ai vrut să găsești o scuză pentru că ți-ai făcut treaba prost"

Disputele dintre managerii din Premier League au devenit tot mai întâlnite în ultimele săptămâni, iar ultimul astfel de exemplu este oferit de Jurgen Klopp și Antonio Conte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 20:00
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 20:01

Formațiile celor doi antrenori, Liverpool și Tottenham, au remizat, scor 1-1, sâmbătă, în runda cu numărul 36 din Premier League, iar echipa de pe Anfield a rămas cu șanse mici la titlu.

Antonio Conte, replică dură pentru Jurgen Klopp

"Nu îmi place genul ăsta de fotbal, ar fi trebuit să facă mai mult", a spus Jurgen Klopp, după meci, despre stilul de joc al lui Tottenham, care i-a pus probleme formației sale.

Replica lui Antonio Conte nu s-a lăsat mai prejos. Managerul italian spune că omologul său de la Liverpool a încercat doar să își găsească o scuză pentru faptul că a pregătit greșit partida, iar Tottenham ar fi meritat victoria.

"E important să fii concentrat la echipa ta, nu la cea a adversarului. Înseamnă că ai vrut să găsește o scuză sau un alibi pentru că ți-ai făcut prost treaba.

Eu îmi doresc să câștigăm fiecare meci, iar asta încerc să le transmit și jucătorilor mei. Când mă aflu la o echipă, dorința mea este să mă lupt la câștigarea campionatul, dar acest lucru nu este simplu în Anglia. Pep Guardiola a spus că Liverpool a câștigat un singur titlu în 30 de ani, asta arată că nu e simplu.

Poate că uneori este mai simplu să câștigi Champions League decât Premier League. Vestea bună după meciul cu Liverpool a fost că am văzut jucătorii dezamăgiți la final. Au simțit că au șansa de a câștiga. Am analizat meciul, iar dacă o echipă merita să câștige, aceea era Tottenham, nu Liverpool.

Cred că, după meci, Klopp a înțeles că a câștigat un punct și nu a pierdut două. Cred că Jurgen este o persoană inteligentă", a spus Antonio Conte, citat de BBC.

Cu trei etape rămase de disputat pentru primele cinci echipe din Premier League, Liverpool ocupă locul secund, cu 83 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Manchester City. De partea cealaltă, Tottenham e pe 5, cu 62 de puncte, la patru în spatele poziției a patra, ocupată de Arsenal, ultima care duce în Champions League.

Modifică setările cookies