Adebayor ramane la Arsenal pana in 2012

Arsenal Arsene Wenger Emmanuel Adebayor Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 August 2008, 15:42
Data actualizarii: Marti 19 August 2008, 16:07
Atacantul lui Arsenal a semnat un nou contract cu echipa condusa de Arsene Wenger.
In aceasta vara Adebayor a fost tinta mai multor cluburi de fotbal pentru un posibil transfer: Barcelona si AC Milan s-au batut pentru togolez.
Adebayor ramane fidel "tunarilor": s-a inteles cu conducatorii clubului Arsenal pentru a ramane la echipa pana in anul 2012. In tot acest timp Adebayor va incasa un salariu saptamanal de 100.000 de euro.
"Arsenal poate confirma astazi ca atacantul togolez, Emmanuel Adebayor a semnat o noua intelegere cu clubul. Toata lumea de la Arsenal spera ca Emmanuel sa-si continue contributia in anii viitori la echipa." a declarat clubul Arsenal pe siteul oficial.
Atacantul togolez a fost golgetterul lui Arsenal sezonul trecut cu un numar de 30 de goluri marcate in toate competitiile in care a participat.
"Trebuie sa-l sprijinim si sa-l sustinem pe Adebayor in continuare. Ceea ce s-a intamplat in perioada transferurilor nu rteflecta intotdeauna adevarata dorinta a unui jucator plus ca au existat manipulari ale agentilor de ambele parti. Fiecarui jucator ii place sa se simta dorit de alte cluburi." a declarat Arsene Wenger.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!