Adam Johnson, fotbalistul acuzat in 2016 de "activitate sexuala cu o minora", a fost eliberat! Ce il obliga autoritatile sa faca acum!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019, 15:04
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2019, 22:34

Adam Johnson a fost condamnat in 2016 la sase ani de inchisoare.

Fostul international englez, Adam Johnson, a fost eliberat astazi din inchisoare, dupa ce a petrecut trei ani dupa gratii. Johnson fusese condamnat in 2016 la sase ani de inchisoare pentru "activitate sexuala cu o minora", dupa ce s-a intalnit cu o fana de numai 15 ani. Sunderland l-a concediat imediat, iar compania Adidas a reziliat contractul cu jucatorul.

Adam Johnson a fost preluat din fata penitenciarului de o masina care l-a dus pana la resedinta familiei sale, in County Durham. Masina era condusa chiar de tatal sau, cel care a oferit cateva declaratii ziaristilor, spunand ca este bucuros sa il aiba din nou pe fiul sau acasa.

Pentru ca a fost acuzat de activitate sexuala cu o minora, Johnson va fi nevoit sa le transmita autoritatilor adresa, contul sau bancar si sa ii informeze pe acestia daca intentioneaza sa paraseasca tara.

In 2016, Adam Johnson a pledat vinovat. El se intalnise cu o fana de 15 ani pentru a-i oferi un tricou cu autograf. Fostul fotbalist al lui Sunderland a recunoscut ca a sarutat-o pe tanara, insa a mentionat ca intalnirea nu a "mers mai departe". Minora, insa, a spus ca jucatorul "i-a bagat mana in pantaloni" si ca ea i-a facut sex oral. Judecatorul, insa, nu l-a gasit vinovat pentru aceasta acuzatie, ci doar pentru activitate sexuala.

Fostul international englez ar putea avea de suferit si in relatia cu propria fiica. Autoritatile vor sa ii interzica lui Adam Johnson sa se intalneasca singur cu aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!