Duminica 26 August 2018, 13:39

"Abramovici a scos clubul Chelsea la vanzare!" Pretul colosal cerut: ar fi cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului


	"Abramovici a scos clubul Chelsea la vanzare!" Pretul colosal cerut: ar fi cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului

Roman Abramovici a cumparat clubul in 2003 pentru 140 de milioane de euro.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Publicatia engleza Sunday Times scrie astazi ca Roman Abramovici a scos clubul Chelsea la vanzare, si cere o suma colosala, 2,2 miliarde de euro.

Motivul principal ar fi nemultumirea magnatului rus fata de problemele cu viza, care l-au facut sa isi ceara cetatenia israeliana.

Ar fi cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului si o mare afacere pentru Abramovici, care a platit 140 de milioane de euro in 2003, cand a cumparat clubul.

Jurnalistii de la Sunday Times mai scriu ca Abramovici ar fi refuzat deja o oferta de 2 miliarde de euro din partea celui mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe.

The Guardian anunta ca Chelsea a negat informatiile publicate in aceasta dimineata de Sunday Times.

O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge