GALERIE FOTO "'E ceea ce-ți dorești?' Atât i-am spus!" Ce carieră a ales Lea Rebecca, fiica lui Gianni Crețu

Lea Rebecca Gianni Cretu lea rebecca gianni cretu Volei Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 15:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 15:40

Lea Rebecca, fata antrenorului european al anului 2022 în volei, Gianni Crețu, prezintă moda pentru una dintre cele mai importante agenții din lume.

Cel mai bun antrenor de volei din Europa în 2022, câștigător al Ligii Campionilor cu Zaksa și semifinalist al Campionatului Mondial cu Slovenia, românul Gianni Crețu, are o fată care-i calcă pe urmele celebrității. Dar nu în sport, ci în modelling.

Lea Rebecca, fiica lui Gianni Crețu, are 1,82 m 

Lea Rebecca are 20 de ani și din primăvară a devenit model la o firmă celebră pe plan mondial. Alura de fotomodel și cei 1,82 metri înălțime au transformat-o rapid într-una dintre vedetele agenției.

”Are 1,82 m. La început se gândea: <<E prea mult, sunt prea înaltă>>. De când se gândește în direcția de modelling vede că într-adevăr e o branșă unde fetele înalte sunt foarte bine văzute și prezintă într-un mod într-adevăr impresionant pe cele mai mari scene din lume”, spune pentru sportsnet Gianni Crețu, câștigătorul Ligii Campionilor, al campionatului și Cupei Poloniei cu Zaksa.

Cel mai valoros antrenor din voleiul european spune că nu s-a opus nici o secundă ca fiica lui să facă ceea ce visează.

”Vestea mi-a ajuns într-un moment în care mă pregăteam pentru lucrurile grele de anul ăsta, Liga Campionilor și finala campionatului. Atât i-am spus: <<E ceea ce-ți dorești?>>

Și ea a zis <<da, am visat întotdeauna>>. <<Atunci, fă cu plăcere, pentru că asta am făcut eu toată viața, am făcut ceea ce mi-a plăcut, ceea ce am visat. Eu și mama ta suntem aici să te ajutăm, să te susținem în tot ceea ce faci>>”, continuă Gianni Crețu. 

Gianni Crețu: ”Sunt asemănări între volei și modelling”

Tehnicianul a asistat la câteva prezentări și a descoperit multe similitudini între volei și modelling.

”Am fost la 2-3 prezentări, chiar la patru de fapt, și mi-am dat seama că e o mare mare asemănare între ceea ce fac eu și ceea ce face ea. E bazat pe aceleași principii. Trebuie să fii profi. Dacă vrei să ajungi top, trebuie să ai o viață corectă, să ai grijă de corpul tău, e aceeași chestie ca în sport.

Fiecare pas greșit, fiecare zi negândită, te costă. Trebuie să te menții în formă, trebuie să te gândești că la fel ca tine mai sunt încă 100. Exact cum e și la volei, mai sunt încă 100 care sar un metru, care reușesc să pălească mingea îngrozitor de tare și au calitățile de atlet. Așa și acolo sunt fete frumoase, fete care au un har și pentru asta trebuie să te menții și tu la același nivel ca și celelalte”, mai spune celebrul antrenor de volei.

Chiar dacă nu se pricepe la rochii și machiaje, antrenorul român recunoaște că mereu i-a plăcut acest domeniu și că a și lucrat într-un magazin de modă.

  • ”Îmi place moda, sunt interesat. Când nimeni nu mă vroia ca antrenor am și lucrat în modă, într-un magazin. Deci pot să zic că dacă nu aș fi făcut meseria asta aș fi condus un magazin, cu siguranță” – Gianni Crețu, câștigătorul Ligii Campionilor, al campionatului și Cupei Poloniei cu Zaksa.

Nu ar avea nimic împotrivă ca fiica lui să se îndrăgostească de un jucător de-al său

În sport sunt destul de dese cazurile în care fetele antrenorilor se îndrăgostesc de unul dintre jucătorii din echipă. Gianni Crețu spune că nu ar avea nimic împotrivă.

”Încă nu, dar nu știu. Trebuie să mai lucrez, să mai angajez un James Bond pe lângă mine, să văd care e situația. Dar nu m-ar mira, de ce nu? Mulți dintre ei sunt băieți educați, eu susțin cu tărie că voleiul e un sport în care învățăm multe și am pretenții de la jucătorii mei.

Chiar se vede că au o anumită educație și sunt doriți de lumea în care se mișcă. Sunt oameni care știu să se facă plăcuți. Și mă bucură foarte mult, pentru că și pentru mine ca antrenor e mult mai ușor să am parte în fiecare zi de niște oameni educați în jurul meu, cu care pot să discut despre orice în lumea asta, nu numai de volei”, conchide Gianni Crețu, câștigătorul Ligii Campionilor, al campionatului și Cupei Poloniei cu Zaksa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!