Gigi Becali homofobie LGBTQ+ Virale

„Îl ia Dracu' de urechi pe bărbat și-i zice: 'Du-te la bărbat!'” Gigi Becali, discurs homofob în direct după marșul LGBTQ+: „Facem marș de curățare!” 

În acest weekend a avuut loc marșul LGBTQ+, motiv pentru care Gigi Becali s-a remarcat din nou cu un episod negativ. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 22:17
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 22:18

Finanțatorul de la FCSB a ieșit duminică după-amiază după ce a avut loc marșul Bucharest Pride, pe Calea Victoriei, așa cum a procedat și în anii trecuți. Gigi Becali a luat mai mulți preoți și a pornit pe Calea Victoriei, cu o cruce uriașă în mână și apă sfințită, stropind străzile. 

Discursul homofob al lui Gigi Becali 

Gigi Becali a oferit și o declarație în stilul caracteristic, folosind cuvinte dure. 

„Am notificat Primăria și punct. Doar trebuie notificată Primăria, nu trebuie aprobare pentru un marș religios. Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu știți, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curățăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiți! 

Ce să spun eu de George Soros? El e miliardar, eu sunt mic, dar îmi apăr nevoile și neamul. Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! Niciodată în viața lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci. 

(...) Ce fac ei e patimă grea. Îl ia Dracu' de urechi pe bărbat și-i zice: «Du-te la bărbat!». Repet, nu facem manifestație! Mergem doar să curățăm și să cităm din Apostolul Pavel.

Noi nu facem marș împotriva lor, ci facem marș de curățare și chiar și de iertare pentru ei. Ei fac sodomii, iar noi spunem și rugăciuni pentru sodomie. Noi facem doar sfințenie și curățenie”, a spus Gigi Becali la România TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!