FOTO ȘI VIDEO Vladimir Putin își ține amanta în puf! Cadoul uluitor primit de Alina Kabaeva de la țarul Rusiei

alina kabaeva Vladimir Putin Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Martie 2023, 08:39
Data actualizarii: Sambata 04 Martie 2023, 08:49

Vladimir Putin, i-a cumpărat iubitei sale Alina Kabaeva, o cunoscută fostă gimnastă din Rusia, cel mai mare apartament din Rusia și o cabană de lemn.

Un raport al jurnaliștilor de la Project, un site al opoziției din Rusia, a dezvăluit, potrivit The Independent, că Vladimir Putin a cheltuit milioane de dolari, obținuți în mod ilicit, pentru a-i cumpăra proprietăți de lux iubitei sale.

Kabaeva, care a fost numită „regina neîncoronată a Rusiei”, se presupune că ar avea o relație cu președintele rus încă de la începutul anilor 2000, inclusiv în timp ce acesta era încă căsătorit.

Tânăra de 39 de ani este medaliată cu aur olimpic și se crede că este mama a cel puțin trei dintre copiii mici ai lui Putin.

Proprietățile pe care Putin i le-a dăruit lui Kabaeva includ un penthouse de 2.600 mp în Soci, orașul stațiune rusesc de la Marea Neagră care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 2014.

Penthouse-ul este înregistrat la Oleg Rudnov, un aliat al lui Putin, și are 20 de camere, un cinematograf privat, o piscină, un heliport pe acoperiș, o zonă de spa și o curte de relaxare japoneză.

O serie de alte proprietăți sunt înregistrate pe numele rudelor „reginei” Kabaeva, inclusiv pe cel al bunicii ei, Anna Zatsepilina, care, potrivit Project, deține o proprietate în valoare de aproape 10 milioane de lire sterline, inclusiv un conac cu trei etaje într-o zonă de lux din apropierea Moscovei și apartamente în același complex cu penthouse-ul din Soci.

Putin i-a construit amantei un conac lână al său

Un conac realizat în întregime din lemn lângă un alt conac deținut de Putin a fost construit pentru doamna Kabaeva la ordinele lui Putin. Se crede că proprietatea este locul în care Kabaeva și copiii cuplului își petrec majoritatea timpului. La fața locului au fost construite o pistă de kart și un loc de joacă mare pentru copii, conform imaginilor din satelit.

Conacul, lângă lacul Valdai, ar fi înregistrat pe numele unei companii controlată de Yury Kovalchuk, un miliardar legat de Kremlin, cunoscut drept bancherul lui Putin.

Se presupune că președintele rus călătorește la proprietate, aflată la 400 de mile nord-est de Moscova, cu un tren blindat care pleacă dintr-o gară secretă din capitală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!