GALERIE FOTO Prima apariție publică a Alinei Kabaeva după declanșarea războiului din Ucraina. Unde a fost pozată presupusa iubită a lui Putin

alina kabaeva iubita Vladimir Putin Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 18:19
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 18:36

Pe 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, iar de atunci continuă luptele.

Odată cu izbucnirea războiului, presa internațională a scos la lumină legătura secretă dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, considerată singura persoană care are influență asupra liderului de la Kremlin.

Potrivit informațiilor apărute în urmă cu o lună, fosta gimnastă s-ar fi aflat în Elveția alături de fetița pe care o are alături de liderul rus. 

Apariție la un eveniment din Rusia

Alina Kabaeva a fost fotografiată la un eveniment care s-a desfășurat la VTB Arena din Moscova, mai multe imagini fiind postate pe contul de Instagram al Ekaterinei Sirotina, antrenoarea echipei naționale a Rusiei de gimnastică ritmică. 

"Prima zi de repetiție cu Alina Kabaeva", a scris Sirotina la respectivele imagini.

Detalii despre viața privată a lui Vladimir Putin

Despre viața privată a președintelui rus se știu foarte puține. Pe lângă cele două fete din căsnicia cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, Mariya Putina (36 ani) și Katerina Tikhonova (35 ani), un serviciu secret din Germania a descoperit că Putin ar mai avea o fiică, pe nume Luiza Rozova, în vârstă de doar 18 ani, rezultată din relația cu Svetlana Krivonogikh (46 ani), pe care a trimis-o la Monaco.

În plus, aceasta ar avea o relație de dragoste cu Alina Kabaeva (38 ani), cea care este decorată cu cele mai multe medalii din istorie la gimnastică ritmică: 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!