Mike Tyson Box marijuana Snoop Dogg Virale

GALERIE FOTO Snoop Dogg ar fi invidios! Mike Tyson, fotografie virală cu un sac imens de marijuana! Câștig de peste 500 de mii de euro pe lună

Afacerea în care a investit legendarul boxer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:06
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 10:17

Mike Tyson (55 ani) și-a investit banii câștigați în ring într-o afacere care se ocupă cu producția și vânzarea de marijuana. De altfel, legendarul boxer a recunoscut că este un împătit al fumatului de „iarbă”, în trecut alocând peste 30.000 de euro în fiecare lună pentru propriul consum. 

Brand-ul luptătorului, destinat comercializării substanței psihotice se numește Tyson 2.0, iar recent și-a deschis un nou sediu în Colorado. Acolo a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie care a strâns aproape 1 milion de aprecieri în 24 de ore. 

„M-am distrat de minune în Denver cu echipa mea. A fost o săptămână pe cinste!”, a fost mesajul lui Mike Tyson, însoțit de o fotografie în care ține în brațe un sac uriaș de „iarbă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Planul de afacere al fostului pugilist este sustenabil. Acesta a achiziționat o fermă uriașă în California, unde cultivă și produce marijuana, care îi asigură un venit lunar de minimum 500.000 de euro. 

Tyson, o legendă a loxului 

Mike Tyson încă deține recordul de cel mai tânăr boxer din istorie care cucerește centura la categoria grea, la doar 20 de ani. De asemenea, este singurul pugilist care a obținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF. 

În 1992, viața sa lua o altă întorsătură și era condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, dintre care a executat doar jumătate, fiind eliberat pentru bună purtare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!