Mike Tyson Mirel Radoi parc auto Shaquille O Neal Sporturi

Să nu-i audă Mirel Rădoi! Shopping nebun "marca" Tyson și O'Neal. Cât au cheltuit cei doi pe un parc auto

Shaquille O'Neal, legenda NBA, și-a amimtit un episod amuzant, petrecut alături de Mike Tyson.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 21:02
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 21:15

Cei doi au mers la o reprezentanță Rolls Royce pentru a-și achiziționa mașini de lux cu prețuri de la mari spre foarte mari. Din cauza ”rivalității”, Iron Mike și fostul pivot din NBA au ajuns să cumpere cinci mașini în acea zi.

Acum ceva timp, eu și Tyson am fost la dealerul Rolls-Royce, iar Tyson a cumpărat trei mașini. Eu nu aveam de gând să cumpăr trei, dar nici nu aveam de gând să-l las să mă întreacă. Așa că am cumpărat două. 

  • Mike Tyson

M-au costat 447.000 de lire”, povestește Shaquille O'Neal, cel care are o avere estimată la 300 de milioane de euro, conform Daily Star.

În ciuda celor două achiziții, Myke Tyson l-a depășit pe fostul baschetbalist. Se estimează că Iron Mike are în colecție mașini de peste 3,5 milioane de lire sterline, printre care un Lamborghini LM002, un Cadillac Escalade sau un Hummer H2.

Acesta are o avere estimată la 320 de milioane de lire sterline, dar în trecut a avut probleme financiare, având datorii de 18 milioane de euro, pe care a reușit să le acopere.

În România, Mirel Rădoi, fostul selecționer al naționalei, deține o colecție impresionantă din care fac parte bolizi cu o herghelie de cai putere sub capotă. Antrenorul în vârstă de 40 de ani posedă autoturisme de lux, de la Bentley și Rolls-Royce, la Lamborghini sau Aston Martin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!