RCS RDS Look TV Virale

Posturile care detin drepturile TV din Liga au fost incluse in grila de cablu RCS&RDS, dar nu si pe satelit

Look TV si Look Plus, care difuzeaza in direct toate cele noua meciuri ale fiecarei etape din Liga 1, dar si meciurile din Cupa Ligii, au fost introduse in grila de cablu digital a RCS&RDS.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Martie 2015, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 04 Martie 2015, 11:59

Look TV si Look Plus nu au fost introduse insa si pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Cele doua televiziuni au intrat in grila de cablu a RCS&RDS la aproximativ o luna de la momentul in care ISB Media Holding Ltd a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca Look TV si Look Plus vor fi retransmise in pachetul de baza al RCS&RDS.

ISB Media Holding Ltd, detinatorul drepturilor de difuzare pentru competitiile de fotbal din Liga 1 si Cupa Ligii, a anuntat, pe 6 februarie, ca a semnat "un parteneriat extins" cu RCS&RDS si ca, in baza acestui parteneriat, Look TV si Look Plus, aflate in proprietatea ISB, vor fi redistribuite, incepand din luna februarie, in pachetele de baza ale tuturor retelelor de televiziune prin cablu si satelit apartinand grupului RCS&RDS.

"Fanii fotbalului romanesc vor putea urmari in continuare pe Look TV si Look Plus in regim live toate cele 9 meciuri ale fiecarei etape din "Liga 1", precum si meciurile din cadrul "Cupei Ligii"", se spunea in comunicatul ISB Media Holding Ltd.

Potrivit comunicatului, noutatea adusa de acest parteneriat o reprezinta productia meciurilor, care va fi asigurata pentru ambele televiziuni de compania RCS&RDS.

Modifică setările cookies