Fotbal intern

EXCLUSIV. Sponsor de 1.5 mil euro pentru Cupa Ligii, premii mai mari decat in Cupa Romaniei. Contractul semnat in secret de Liga

Cupa Ligii, noua competitie care va debuta din sezonul viitor in Romania, promite premii mai mari decat cele din Cupa Romaniei si tocmai a atras un sponsor de 1.5 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 13:15
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2014, 13:28
Contract de 1.5 mil euro

Conform unor surse sigure, www.sport.ro a aflat ca Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract valabil pe 3 ani cu AdePlast, care va deveni noul sponsor oficial al Cupei Ligii.

500.000 de euro va incasa Liga Profesionista de Fotbal pentru fiecare an din contract, 1.5 milioane de euro in total, urmand ca premiul pentru fiecare castigatoare a trofeului sa fie mai mare decat cel primit de echipa care va cuceri Cupa Romaniei.

Premiul cel mare, aproximativ 350.000 euro

Intelegerea prevede un premiu cu 100.000 euro mai mare decat cel oferit pentru castigatoarea Cupei Romaniei, adica aproximativ 350.000 de euro.

Contractul semnat intre LPF si AdePlast va fi confirmat intr-o conferinta de presa, cel mai probabil la tragerea la sorti al primului tur din Cupa Ligii.

Va fi Cupa Ligii transmisa de toti cablistii?

Desi informatiile din acest moment arata ca RCS&RDS nu este interesata de retransmiterea Look TV, AdePlast a primit garantia vizibilitatii la nivel national, adica televizarea meciurilor prin intermediul tuturor cablistilor.

Noul sponsor al Cupei Ligii va fi prezent si pe panotajul tuturor meciurilor din Liga I, sigla AdePlast urmand sa apara in spatele portilor.

Autor: Catalin Andrei / [email protected]

Modifică setările cookies