Rivaldo Rivaldinho Universitatea Craiova Virale Rivaldinho la nationala? Rivaldo sustine ca fiul lui ar fi putut juca pentru Romania: "Imi vin in minte Deco si Pepe pentru Portugalia, sau Diego Costa pentru Spania"

VIDEO Marele Rivaldo, umilit într-un parc din Craiova! Internetul a luat foc la adresa cameramanului de ocazie

Fostul fotbalist brazilian Rivaldo (50 de ani) a fost implicat într-un incident neplăcut în timpul unei plimbări prin parc în Craiova.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 17:49
Data actualizarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 17:56

Aflat în vizită la fiul său, în Craiova, Rivaldo a ieșit la o plimbare relaxantă în parc, alături de o cunoștință, însă a avut parte de o experiență neplăcută.

Observând că este filmat, Rivaldo a zâmbit spre cameră și și-a văzut de drum, considerând că individul care a îndreptat camera spre el este vreun fan român, însă de fapt era vorba doar de un ins care  a început să-l ironizeze pe fostul fotbalist din cauza felului în care mergea.

„De unde ți-ai luat, mă, mersul ăsta”, a fost comentariul românului perfect din parcul Craiovei, care a stârnit furia internauților.

„Păcat că te-a salutat”, „Țărane, și-a luat mersul ăsta când a răbdat de foame pentru visul lui de a scăpa de sărăcie și a ajunge unul din cei mai mari fotbaliști ai planetei… Spre deosebite de tine… Tu ești fără scăpare din prostie” și „Dacă erai inteligent, ai fi știut cine este” sunt doar o parte dintre comentariile dure ale internauților.

Rivaldo este o legendă a fotbalului brazilian, având o carieră impresionantă la nivel de club, jucând pentru echipe precum FC Barcelona, AC Milan, Olympiakos sau AEK Atena.

Fiul său, Rivaldinho, joacă în prezent pentru Universitatea Craiova, după ce s-a transferat de la Cracovia în vara anului 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!