'Lovitură' pentru Shakira?! Clara Chia a reușit într-un an ce n-a reușit artista în 12 ani de relație cu Gerard Pique 

Gerard Pique Clara Chia Marti Shakira Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 19:38
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 19:39

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) s-au despărțit în urmă cu un an. 

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui comunicat oficial, despărțirea fiind una care a atras multe polemici, asta și după ce el a apărut alături de noua iubită la doar câteva luni după. Shakira și-a relansat cariera și l-a atacat pe Gerard Pique în piesele pe care le-a făcut în ultimul an, însă acum se pare că a dat pagina și ar fi început o nouă relație cu Lewis Hamilton. 

Shakira și Pique au fost împreună timp de 12 ani, cunoscându-se la filmările pentru imnul Mondialului din 2010, Waka Waka, interpretat de columbiancă. În această perioadă, cei doi nu s-au căsătorit, însă au împreună doi băieți. 

Deși nu au existat detalii legate de faptul că nu s-au căsătorit până acum, se pare că Gerard Pique este gata să facă pasul cel mare alături de Clara Chia. 

Gerard Pique va anunța că se însoară cu Clara Chia 

În cadrul emisiunii Socialite s-a anunțat că Gerard Pique și Clara Chia vor anunța sâmbăta viitoare faptul că s-au logodit. Ziua aleasă ar avea legătură cu faptul că pe 24 iunie se va căsători fratele lui Gerard Pique, Marc, citează Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!