Shakira, dezvăluiri neașteptate! Tensiuni la cote maxime între Pique și Guardiola: „Fie pleci tu fie plec eu!” 

Shakira Gerard Pique Pep Guardiola Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2023, 21:26
Data actualizarii: Vineri 16 Iunie 2023, 21:27

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) și-au anunțat despărțirea în urmă cu un an, după 12 ani de relație. 

Cei doi au anunțat printr-un comunicat că nu mai formează un cuplu, la câteva săptămâni după ce fostul fotbalist al Barcelonei fusese acuzat că ar fi înșelat-o. Shakira s-a mutat împreună cu cei doi băieți la Miami, cu acordul lui Pique, care și-a refăcut viața și a apărut alături de noua cucerire, Clara Chia Marti, la câteva luni de la anunțul oficial al separării. 

Publicația El Pais a publicat recent declarațiile făcute de Shakira în cadrul procesului în care a fost acuzată de fraudă fiscală. Una dintre ele a atras atenția datorită faptului că detalia relația extrem de tensionată pe care Pique, fundaș la Barcelona atunci, a avut-o cu Pep Guardiola.

Tensiuni la cote înalte între Gerard Pique și Pep Guardiola 

Pep Guardiola, cunoscut pentru strictețea sa, nu ar fi fost niciodată de acord cu relația dintre Shakira și Pique, începută după Campionatul Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania în 2010. 

„Gerard avea o relație destul de complicată cu Barca. Cu Guardiola avea o relație super tensionată, de tipul 'fie pleci tu fie plec eu'. Era o situație care îl făcea să sufere foarte mult”, a declarat Shakira citată de marca.com.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!