Southampton Danny Mountain Virale Fostul jucător de la Southampton, printre cei mai bine plătiți actori de filme pentru adulți! Cât a câștigat

Fostul jucător de la Southampton, printre cei mai bine plătiți actori de filme pentru adulți! Cât a câștigat

Danny Mountain a fost jucător al lui Southampton, însă o accidentare i-a încheiat cariera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:40
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 17:50

Visurile sale de a deveni fotbalist profesionist s-au năruit după o accidentare îngrozitoare. Mountain a semnat cu Saints la 9 ani și a refuzat oferte din partea unor cluburi precum Chelsea, West Ham și Tottenham, arătându-și loialitatea față de clubul pe care voia să îl reprezinte. 

La doar 16 ani, Danny s-a accidentat grav la genunchi dupa un tackling extrem de dur, iar după luni de terapie a fost nevoit să accepte că i s-a încheiat cariera chiar înainte să înceapă. 

  • Fostul jucător de la Southampton, printre cei mai bine plătiți actori de filme pentru adulți! Cât a câștigat

La trei ani de la accidentarea teribilă, Danny s-a reorientat și și-a schimbat total cariera, intrând în industria filmelor pentru adulți. Într-un interviu pentru Daily Echo, Mountain e dezvăluit cum a început totul: „Mă întâlneam cu o fată de la pagina 3. Agentul ei a vrut ca ea să înceapă o carieră în industria pentru adulți. Ea nu voia, dar el i-a dat detalii despre audiție, iar eu am încercat. Nu știam la ce să mă aștept, însă eram plin de încredere”. 

Astfel, cariera sa în industria pentru adulți a început, iar de atunci a ajuns la 600 de filme. Danny a fost căsătorit o dată și a avut o relație de lungă durată cu Mia Malkova. 

Conform unui raport făcut de Scorum, Danny a devenit recent cel mai bine platit actor pentru adulți din Marea Britanie și a intrat în top 10 cei mai bine plătiți din lume, cu încasări de peste un milion de lire. 

„Când eram copil, am visat întotdeauna să devin fotbalist profesionist. Din păcate, nu voi înscrie niciodată pentru naționala Angliei, însă sunt o persoană de succes”, a spus Mountain pentru sursa citată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!